torsdag 1 oktober 2009

take it or leave it?

En tjej ringde till mig idag & ville hyra ut sin 1a i Bagarmossen till mig. Finns ju både för och nackdelar..

Fördelar:
Billig hyra, 3250:-/mån
40kvm
Går t-bana, 17 min t-centralen
Får bo själv
Hon som hyr ut är make up artist

Nackdelar:
Hyrs ut i endast 3 mån
Omöblerad
Läskigt att åka t-bana hem ensam om kvällarna
Inget internet
Jobbigt att flytta in möbler för endast 3 mån
Billig hyra, men får köpa t-banekort istället
Hyr hela oktober, men skolan börjar 26e oktober (dyr hyra för 1 veckas boende)

Känns både bra & inte bra. Eftersom den bara hyrs ut i 3 (max 4) mån, så kan man lika gärna hyra ett möblerat rum hos ngn. En lägenhet vill man hyra under en längre tid el? Hjälp mig lite här folket, vad ska jag göra?

Kvällen igår tillbringades på Harrys med bowling, god mat & dryck tillsammans med alla härliga medarbetare på City Gross :) kvällen fortsatte sedan med en sväng till O´learys!

När jag åkte in till Kalmar igår så hade jag ett par sneakers på mig, plus att jag hade med mig finskor & kläder. Skulle ju övernatta hos pappa, där jag inte har några saker. Orkade inte gå i mina högklackade skor ända in till stan & Harrys, så gick in i mina sneakers, bytte sedan till mina finskor och la dom i Jessicas väska. Sen va det ju bara så att Jessica åkte hem, med mina skor i sin väska. Så i morse när jag skulle till jobbet så hade jag ju inga skor.. Och jag kunde ju gärna inte komma dit i högklackat och jobbkläder, så jag körde dit i bara strumporna :) haha.. hade ju arbetstofflor på jobbet som tur va!

Imorgon bär det av till Öland & Algutsrum marknad :)

Puss & Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar