måndag 19 oktober 2009

Stockholmo

Då har man varit bosatt i Stockholm i hela 2 dygn!

Bor superbra hos Karin i hennes 1a på Sveavägen, som ligger i Vasastan. Nära till allt. Hon bor hur fint som helst, huset är gammalt så det är högt i tak, stora fönster och spegeldörrar.

I lördags var jag, syster och mamma på en etiopisk restaurang som ligger ett par kvarter bort på Saltmästargatan. Vi fick ett stort fat med bröd och olika maträtter på som vi fick äta med händerna :) Sen bjöds det på dansuppvisning. Det var hur mysig stämning som helst, hög musik, god mat och alla var glada! Inte som på en vanlig svensk restaurang där alla är så stela, sitter i sina egna små bubblor och bara håller sig till sig själva. Sen var Josef Fares och några andra där, lite kul. Ethiostar hette restaurangen, så besöker ni Stockholm så kan jag verkligen rekomendera att ni går dit!



Igår så var jag på lägenhetsvisning, en 1a som ligger i trappuppgången här bredvid. Jättefin var den, 43,5 kvm utgångspris var 1.495.000:-. Om man bara hade pengar! Senare så var jag & Karin ute och gick en lång runda. Vi försökte hitta till skolan, men ingen lycka där, så får försöka en annan dag! Vi gick på rätt gata och allt, så förstår inte hur vi kunde missa den, men tydligen gjorde vi det. Sen lagade vi lite mat och kollade på gossip girl, perfekt söndag helt enkelt!

Senare ikväll så ska jag nog träffa Simon över en fika, ska bli trevligt att träffa honom :)

På fredag ska Karin ha lite klassfest här, sen blir det lite utgång på det. Blir roligt att få träffa lite nya människor!

Funderar på om man skulle ta tag i lite matlagning. Blir laxpasta idag, gott gott!



Puss&Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar