lördag 19 december 2009

Home sweet home!

Då var man hemma =) så skönt!

Tog tåget till Södertälje där jag skulle möta upp med syster. Tåget skulle gå 10.55, men var försenat och gick inte förrän 11.25 =P Så hon fick vänta en hel timme på mig stackarn.. Men när vi väl körde från Södertälje så gick det jätte smidigt och snabbt. Bra väg ner till Söderköping ungefär, sen därifrån och ner till Västervik så var vägen skit.. Sen blev den hyffsad igen :) Så vi var väl hemma lite efter 16.00, så det gick hyffsat fort!

På kvällen blev det fin middag som vanligt när man är hos mamma :) Blev oxfilé med parmaskinka och pesto i, rotfruktsgratäng och madeirasås =) supergott! Mamma är bäst på mat!

Lina och jag fick varsin ny puff! Hade varsin när vi var små och satt alltid i dom framför brasan på vintern, så mamma tyckte att det var på tiden att vi fick varsin ny nu, de gamla gick sönder för mååånga år sen. Så nu sitter vi här i huset i Boda framför brasan i våra nya puffar och myser, och det snöar utanför :)

Lugnt och skönt att vara hemma, ingen stress, ingen trafik, inte en massa människor som springer runt.. bara lugnt! Det gillar vi :)

Härligt att träffa katterna med, saknat! Och hästarna! Vill ha ett ridhus i julklapp, bara så ni vet, så det är bara att sätta igång och bygga i snön! Hehe.. Men det skulle vara najs :) Plus några fina hästar i stallet.



Puss&Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar